• entree hotel restaurant t wapen
Van:
Tot:
Check beschikbaarheid
Hotel restaurant 't Wapen van Terschelling'

Boutique Hotel & Café Restaurant

Welkom

Graag verwelkomen wij u als gast in ’t Wapen nieuwe stijl. Onlangs is het café - restaurant verbouwd en zijn alle kamers in het hotel opgefrist. Uiteraard blijft de gastvrijheid zoals u gewend bent. Ook de lekkere wijnen en een breed assortiment aan bieren op de tap en op fles. Reserveer een plekje in het sfeervolle restaurant of neem plaats op het zonnigste terras van Midsland ;-)


Openingstijden Hotel / Restaurant

Maandag t/m donderdag van 11:30 t/m 22:00 uur of tot wanneer gezellig.
Vrijdag t/m zondag 10:00 t/m 23:00 uur of tot wanneer gezellig. Onze keuken is elke dag geopend van 11:30 t/m 21:00 uur.


Uit eten Midsland bij 't Wapen van Terschelling
Een lekker bakje met een gebakje, een ruim aanbod aan bieren en dranken of een heerlijke lunch of diner. U bent van harte welkom bij ’t Wapen van Terschelling.

Alle dagen open

Onze keuken is elke dag geopend van 11:30 t/m 21:00 uur.

Menukaart Afhalen

Afhalen en bezorgen is weer mogelijk vanaf 20 november 2023. Eet smakelijk! Voor bestellingen bel 0562-448801.

 

Hotelkamer boeken

Online een kamer reserveren kan via onderstaande boekingsmodule of mail ons: info@hetwapenvanterschelling.nl 

Beschikbaarheid & Prijzen

In de ontbijtzaal verzorgen wij het tussen 8.30 uur en 10.00 uur een royaal ontbijtbuffet.

De Kamers

Ons sfeervolle hotel in centrum van het dorp Midsland midden op Terschelling biedt ruimte aan 42 gasten verdeeld over één-, twee- en een driepersoonskamer(s). De hotelvleugel aan de noordkant bestaat uit negen kamers. Zoals vermeld onlangs geheel opgefrist.

Kamers begane grond

Op de begaande grond zijn drie ruime tweepersoonskamers met douche, toilet en televisie. Buiten is een zitje waar u een oogje dicht kunt knijpen in de op een groot gedeelte van de dag schijnende zon.

In- en uitchecken

 

Douche toilet kamer

Op de eerste etage bevinden zich zeven douche/toilet kamers voorzien van t.v., zitje en uiteraard draadloos internet. Tevens hebben vijf van deze kamers een eigen balkon.


Standaard kamer

De rest van het hotel bestaat uit comfortable standaardkamers met stromendwater. Op de gang vindt u verzorgde douche- en toiletvoorzieningen.

Nu Boeken
hotel kamer wapen terschelling