• 1
  • 2

Welkom bij Boutique Hotel & Café Restaurant 't Wapen van Terschelling.

Renovatie hotelkamers en restaurant

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om het hotel te renoveren. De kamers zijn opgefrist en ook het café - restaurant is verbouwd. Uiteraard blijft de gastvrijheid zoals u gewend bent en verwelkomen wij u graag. U kunt via onderstaande kalender de beschikbaarheid controleren en direct boeken.

 

Hotel Midsland Terschelling Boeken 2020

 


ADRES: Oosterburen 25, 8891 GA Terschelling Midsland | TELEFOON: (+31) 0562 48801 - (+31) 06 5259 6292


Lang geleden was er een logement. Toen was er de populaire combinatie van café en slijterij. Heden ten dage is er het Boutique Hotel & Café Restaurant 't Wapen van Terschelling. Je kunt er alles proeven wat lekker is, je kunt er gezellig drinken en smakelijk eten. En uiteraard heerlijk slapen. Ons hotel is gevestigd in het centrum van het dorp Midsland.

Fout

The parameter "roksprocket.layouts..service" must be defined.

Ons eetcafé

Ons eetcafé op Terschelling is, zoals al vermeld in het welkom, zeer fascinerend. De inrichting is namelijk geheel samengesteld met oude interieurgedeeltes en spulletjes uit grootmoeders tijd.

Op de kaart vindt u een ruime keuze aan lunchgerechten zoals diverse broodjes, uitsmijters en soepen. Voor de avondkaart hebben wij een uitgebreide schnitzelkaart. Naast onze schnitzels hebben wij ook andere vis en vleesgerechten. Liever geen vlees of vis? Wij hebben ook vegetarische schnitzels en gebakken camembert. Dus 's avonds heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

Terras

Aan de zuidzijde van ons hotel bevindt zich de Oosterburen, de hoofdstraat van het dorp Midsland. Daar kunt u plaats nemen op ons ruime terras. Het is een zonnig terras waar de bediening u graag een koud pilsje voorzet.

Feesten en partijen

't Wapen biedt accomodatie die zeer geschikt is voor feesten en partijen. Sfeer en culinaire omlijsting kunnen naar wens worden ingevuld. 't Wapen is genieten in de sfeer van weleer.  

Foto`s

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Ons Hotel

Momenteel wordt het gehele hotel gerenoveerd. 

Ons hotel is geopend. Het restaurant is op dit moment enkel toegankelijk voor de hotelgasten voor ontbijt, lunch en diner.

 

Ons sfeervolle hotel op Terschelling biedt ruimte aan 42 personen verdeeld over één, twee en een driepersoons kamer. De hotelvleugel aan de noordkant bestaat uit 9 kamers. Op de begaande grond zijn 2 twee persoons kamers met douche, toilet en t.v., buiten is voor u een zitje waar je een oogje dicht kunt knijpen in de op een groot gedeelte van de dag schijnende zon.

Douche toilet kamer

Op de eerste etage bevinden zich 7 douche/toilet kamers voorzien van t.v. en zitje. Tevens hebben 5 van deze kamers een eigen balkon.

Standaard kamer

De rest van het hotel bestaat uit comfortable standaard kamers met warm en koudstromend water. Op de gang vindt u verzorgde douche en toilet voorzieningen.

Ontbijtzaal

In de ontbijtzaal verzorgen wij het ontbijtbuffet tussen 8.30 uur en 10.00 uur.  

 "Gewoon genieten in Midsland"